Κοσμήματα Χειροποίητα Ειδικές Κατασκευές

Το κατάστημα Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε του κ. Ανδριόπουλου είναι το ιδανικό μέρος για σας, που θέλετε να αποκτήσετε ένα κόσμημα με κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που έχετε σκεφτεί, αλλά δε μπορείτε να το βρείτε στην αγορά!

Συγκεκριμένα, στο κατάστημα Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε, μπορείτε να αποκτήσετε το κόσμημα που ονειρεύεστε, αφού γίνονται ειδικές κατασκευές με βάση τις δικές σας επιθυμίες και το πώς ακριβώς επιθυμείτε να γίνει το κόσμημα σας. Εξ ολοκλήρου σχεδιασμός ή επιδιόρθωση χειροποίητων κοσμημάτων που διακρίνονται για την ποιότητα, την αισθητική και την πρωτοτυπία τους. Ακόμα κι αν έχετε δει σε μια φωτογραφία το κόσμημα των ονείρων σας, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μαζί με τη φωτογραφία και το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα. Ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα φτιαγμένο με μεράκι και υπευθυνότητα, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης, για όσες εταιρείες επιθυμούν να χαρίσουν ένα μοναδικό δώρο στους πελάτες ή εργαζόμενους τους, στο κατάστημα Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε υλοποιούνται και μαζικές παραγγελίες.

Στο κατάστημα Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε, στο Νέο ψυχικό,  οι ιδέες σας έχουν άλλη αξία, αφού με βάση τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες δημιουργούνται μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα που θα εντυπωσιάσουν σε κάθε σας εμφάνιση!