Κοσμήματα Τουριστικά εποχιακά μοντέρνα

Η εταιρεία Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε στο Νέο Ψυχικό σας προσφέρει μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων από χρυσό και ασήμι, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εμπορία, αλλά και εισαγωγή τουριστικών, εποχιακών και μοντέρνων κοσμημάτων. Όλα σε πρωτότυπα σχέδια, που άλλοτε μοιάζουν σαν να είναι βγαλμένα από μια άλλη εποχή κι άλλοτε σαν να φτιάχτηκαν με βάση τις επιρροές του σήμερα. Συλλογές κοσμημάτων που δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν το ντύσιμο και στυλ μιας γυναίκας, που της αρέσει να εντυπωσιάζει και να ξεχωρίζει. Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, καρφίτσες κ.ά., για χονδρική και λιανική πώληση σε ελκυστικές τιμές. Στο κατάστημα Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε θα βρείτε, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά γούρια.

Όλα τα κοσμήματα, τουριστικά, εποχιακά και μοντέρνα της εταιρείας Ιωάννης Ανδριόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε, που βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό είναι κατασκευασμένα με μεράκι και φαντασία από υψηλής ποιότητας χρυσό και ασήμι.